Articole din categoria Ca la carte

Cărțile de dezvoltare personală, dincolo de simpla lectură

La început de an, mai mult ca niciodată, avem tendința să ne analizăm viața și invariabil vom identifica măcar câteva aspecte la care trebuie să lucrăm, lucruri pe care ne dorim să le schimbăm. Pentru că nu-i așa, cum am putea începe anul dacă nu cu dorința de a deveni o versiune mai bună a noastră?

Vrem să construim relații mai bune cu cei din jur? Ne lipsește încrederea în noi? Stagnăm din punct de vedere profesional? Vrem să ne perfecționăm calitățile de lider? Ne dorim să devenim mai eficienți la locul de muncă? Soluțiile la aceste probleme, dar și la multe altele, le găsim explicate, de obicei “în câțiva pași simpli” într-una din nenumăratele cărți de dezvoltare personală care au apărut în ultimii ani.

Read More “Cărțile de dezvoltare personală, dincolo de simpla lectură”

Gata vacanța! E momentul să ne punem cu burta pe carte

Chiar dacă pentru cei mai mulți vacanța s-a încheiat, nu înseamnă că nu mai ai dreptul la câteva momente de relaxare. Și cum poți petrece mai bine timpul decât cu o carte în mână, fie că vorbim despre câteva titluri deja clasice care nu ar trebui să-ți lipsească din bibliotecă, fie despre câteva apariții recente, dar care cu siguranță pot constitui o sursă de inspirație.

Read More “Gata vacanța! E momentul să ne punem cu burta pe carte”

Pentru că 10 ar fi fost prea puține, iată 11 cărți care să te inspire ca să îți inspiri echipa

Poate fi o adevărată provocare să coordonezi oameni cu personalități, abilități, calități, defecte și emoții diferite astfel încât să creezi o echipă armonioasă în care fiecare să-și atingă potențialul maxim.

Indiferent de vârsta sau de experiența acumulată, o carte potrivită poate să-ți deschidă mintea către o lume nouă de posibilități și idei, te poate ajuta să înțelegi mai bine lumea din jurul tău. Poți descoperi cum cu înțelepciune, inspirație și motivație poți deveni antreprenorul sau liderul care ai visat să fii.

Read More “Pentru că 10 ar fi fost prea puține, iată 11 cărți care să te inspire ca să îți inspiri echipa”

Sidebar: